Zoekt u een advocaat socialezekerheidsrecht of arbeidsrecht in Overijssel?

Wij helpen u bij juridische problemen op het gebied van socialezekerheidsrecht en arbeidsrecht:

  • Uitkering (WIA, WGA, IVA, WW, Zw, Wajong, bijstand, bijstand boete)
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Ontslag
  • Vaststellingsovereenkomst

Is uw uitkering aanvraag afgewezen of stopgezet?
Heeft uw een WIA, WW, Zw, Wajong of andere uitkering aangevraagd en is deze afgewezen? Of is uw uitkering stopgezet? Wij helpen u met het bezwaarschrift en eventueel beroep bij de rechtbank.

Om succesvol te zijn in zo’n procedure is medische informatie van uw artsen en andere behandelaars vaak essentieel. Wij weten precies hoe het UWV toetst en kunnen daardoor juridisch zinvolle argumenten aanvoeren in bezwaar en eventueel in beroep. Daarmee zijn uw kansen in bezwaar en eventueel beroep het grootst.

Is uw bijstand uitkering afgewezen of stopgezet? Of krijgt u een boete?
Heeft uw een bijstand uitkering aangevraagd en is deze afgewezen? Of is uw uitkering stopgezet? Wij helpen u met bezwaar bij de gemeente en eventueel beroep bij de rechtbank.

Ook als de gemeente u een boete heeft opgelegd helpen wij u met bezwaar bij de gemeente en eventueel beroep bij de rechtbank.

Wordt u ontslagen?
Wij helpen u met de juiste aanpak. Staat u sterk of juist niet? Wat zijn uw mogelijkheden? En op welke wettelijke termijnen moet u letten? Deze zijn tegenwoordig erg kort.

En wat kunt u bereiken met overleg en onderhandeling? En met een rechtszaak? Als er beëindigingsafspraken worden gemaakt (beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden) , dan zorgen wij voor een goede vaststellingsovereenkomst. Werkgevers vergoeden in veel gevallen juridische kosten.

Wij helpen u met uw ontslagvergoeding en WW-uitkering. Als het in goed overleg niet lukt, helpen wij u bij een rechtszaak of UWV procedure.

Bent u ziek of arbeidsongeschikt?
Kunt u niet werken door ziekte of arbeidsongeschiktheid en is er een conflict met uw werkgever ontstaan? Misschien zijn er problemen met uw re-integratie in het bedrijf. Of bent u het niet eens met het oordeel van de bedrijfsarts.

Wordt uw loon niet meer uitbetaald? Wij helpen u te krijgen waar u recht op heeft. Door juridisch overleg, onderhandeling of als het niet anders kan door een juridische procedure bij de rechtbank of het UWV.

Wij helpen u op basis van:

  • Gratis juridisch adviesgesprek
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand (PRO DEO)
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Uurtarief / Vaste prijs

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak

Over ons
Referenties


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail