Zoekt u een advocaat socialezekerheidsrecht of arbeidsrecht in Almelo?

Wij helpen u bij juridische problemen op het gebied van socialezekerheidsrecht en arbeidsrecht:

  • Uitkering (WIA, WGA, IVA, WW, Zw, Wajong, bijstand, bijstand boete)
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Ontslag
  • Vaststellingsovereenkomst

Wordt u ontslagen?
Wij helpen u met de juiste aanpak. Staat u sterk of juist niet? Wat zijn uw mogelijkheden? En op welke wettelijke termijnen moet u letten? Deze zijn tegenwoordig erg kort.

En wat kunt u bereiken met overleg en onderhandeling? En met een rechtszaak? Als er beëindigingsafspraken worden gemaakt, dan zorgen wij voor een goede vaststellingsovereenkomst. Werkgevers vergoeden in veel gevallen juridische kosten.

Wij helpen u met uw ontslagvergoeding en WW-uitkering. Als het in goed overleg niet lukt, helpen wij u bij een rechtszaak of UWV procedure.

Bent u ziek of arbeidsongeschikt?
Kunt u niet werken door ziekte of arbeidsongeschiktheid en is er een conflict met uw werkgever ontstaan? Misschien zijn er problemen met uw re-integratie in het bedrijf. Of bent u het niet eens met het oordeel van de bedrijfsarts.

Wordt uw loon niet meer uitbetaald? Wij helpen u te krijgen waar u recht op heeft. Door juridisch overleg, onderhandeling of als het niet anders kan door een juridische procedure bij de rechtbank of het UWV.

Is uw loon niet uitbetaald?
Heeft uw werkgever ten onrechte uw loon niet uitbetaald? Dan helpen wij u met uw loonvordering. Door juridisch overleg, onderhandeling of als het niet anders kan door een juridische procedure bij de rechtbank.

Is uw uitkering aanvraag afgewezen of stopgezet?
Heeft uw een WIA, WW, Zw, Wajong of andere uitkering aangevraagd en is deze afgewezen? Of is uw uitkering stopgezet? Wij helpen u met het bezwaarschrift en eventueel beroep bij de rechtbank.

Om succesvol te zijn in zo’n procedure is medische informatie van uw artsen en andere behandelaars vaak essentieel. Wij weten precies hoe het UWV toetst en stellen daardoor de juiste vragen op voor uw behandelaars om een zo optimaal mogelijk medisch rapport te krijgen. Daarmee zijn uw kansen in bezwaar en eventueel beroep het grootst.

Is uw bijstand uitkering afgewezen of stopgezet? Of krijgt u een boete?
Heeft uw een bijstand uitkering aangevraagd en is deze afgewezen? Of is uw uitkering stopgezet? Wij helpen u met bezwaar bij de gemeente en eventueel beroep bij de rechtbank.

Ook als de gemeente u een boete heeft opgelegd helpen wij u met bezwaar bij de gemeente en eventueel beroep bij de rechtbank.

 

Wij helpen u op basis van:

  • Gratis juridisch adviesgesprek
  • Gratis en/of gesubsidieerde rechtsbijstand (PRO DEO)
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Uurtarief / Vaste prijs

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak

Over ons
Referenties


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail