Tarieven

Bedrijven:
Het uurtarief voor bedrijven is EUR 190,- excl. BTW.
Het tarief voor rechtsbijstandsverzekeraars is EUR 275,- excl. BTW.
Het eerste gesprek op kantoor in Almelo is gratis.
Vaste prijzen zijn veelal mogelijk.

Particulieren:
Het eerste gesprek is gratis. Het gesprek vindt plaats op afspraak. Lees meer over het gratis gesprek. Als u niet naar ons kantoor kunt komen, is een huisbezoek in sommige gevallen mogelijk. Onze advocaat komt dan bij u thuis om uw zaak te bespreken.

Toevoeging of uurtarief:

  • Heeft u recht op een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand, dan geldt er voor u alleen een eigen bijdrage. In veel gevallen kan de gemeente de eigen bijdrage betalen en heeft u zelf geen kosten.
  • Heeft u een rechtsbijstandsverzekering, dan betaalt uw verzekering de kosten.
  • Heeft u geen recht op een toevoeging en geen verzekering, dan geldt voor u een uurtarief, afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Het minimum uurtarief is EUR 150 excl. BTW (EUR 181,50 incl. BTW), oplopend tot het zakelijke uurtarief van EUR 190 excl. BTW. Vaste prijsafspraken zijn in de meeste gevallen mogelijk. Wij kunnen u vaak een scherpe vaste prijs aanbieden. 

Lees hier meer over de toevoeging en de eigen bijdrage

Rechtsbijstandsverzekering:
Natuurlijk kunt u bij deze advocaat terecht als u een rechtsbijstandsverzekering heeft. U heeft tegenwoordig het recht van vrije advocaatkeuze. Een rechtszaak of bezwaarprocedure mag u door een advocaat van eigen keuze laten behandelen. Uw rechtsbijstandsverzekering moet de advocaatkosten betalen en betaalt het tarief voor rechtsbijstandsverzekeraars. Bekijk altijd goed uw polisvoorwaarden en meldt uw zaak altijd eerst bij uw verzekeraar. Vaak moet u direct een melding doen als er een conflict is of conflict dreigt. Lees meer over onze dienstverlening als u een rechtsbijstandsverzekering heeft. 
Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Deze advocaat hanteert geen kantoorkosten, dossierkosten of andere (verborgen) kosten. Vaste prijzen zijn meestal mogelijk.

De algemene voorwaarden van dit advocatenkantoor zijn van toepassing op alle diensten en werkzaamheden.
Lies hier de wettelijk verplichte informatie over het advocatenkantoor en de advocaat.

Diensten
Over ons
Referenties

Neem nu vrijblijvend contact op voor een gratis afspraak of meer informatie


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail