Over ons

VDG advocatuur is het specialistische advocatenkantoor in Almelo, Twente, van advocaat mevr. mr. S. van de Griek. Zij is advocaat sinds 2002. Zij staat zowel bedrijven als particulieren bij op een select aantal rechtsgebieden.

Advocaat Saskia van de Griek

Socialezekerheidsrecht (uitkering)
Zij heeft jarenlange ervaring in socialezekerheidsrecht (bestuursrecht) procedures, zoals een bezwaarschrift, beroep bij de rechtbank en hoger beroep bij de Centrale Raad van Beroep over uitkering en wmo: WIA, WGA, IVA, Ziektewet, Wajong en WW. Zij heeft veel ervaring in het werken met instanties, zoals UWV, SVB en gemeente. Zij is dan ook gespecialiseerd in het sociale zekerheidsrecht, ook wel sociaal zekerheidsrecht genoemd. Ze is ook lid van de specialisatievereniging voor socialezekerheidsrecht advocaten.

Arbeidsrecht (vaststellingsovereenkomst)
Naast de specialisatie in het socialezekerheidsrecht (uitkeringen), specialiseert zij zich in het arbeidsrecht, specifiek op het gebied van beeindiging van een arbeidsovereenkomst middels een vaststellingsovereenkomst en de onderhandeling daarover. Zij staat werkgevers en werknemers bij. Zij heeft veel ervaring met contracten en het voeren van onderhandeling. Voor het opstellen en controleren of nakijken van een vaststellingsovereenkomst bent u dus bij haar aan het juiste adres.

Jeugdrecht (OTS en uithuisplaatsing)
Ook specialiseert zij zich in het jeugdrecht, op het gebied van ondertoezichtstelling (OTS) en uithuisplaatsing (UHP). Zij kan u bijstaan in verweer bij de rechtbank tegen een dreigende OTS of uithuisplaatsing, of een verlenging daarvan. Ook bijstand in hoger beroep is mogelijk bij het Gerechtshof. Of een verzoek vervallenverklaring tegen een schriftelijke aanwijzing van de gezinsvoogd, of een omgangsregeling na uithuisplaatsing van uw kind.

Lidmaatschappen en registratie van specialisaties
Mevr. mr. S. van de Griek is lid van de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht. En is bij de Raad voor Rechtsbijstand geregistreerd voor de specialisaties: sociale zekerheidsrecht, jeugdrecht en arbeidsrecht. Verder is zij geregistreerd als advocaat bij de Orde van Advocaten Overijssel. Natuurlijk is zij ook als advocaat geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Over vaststellingsovereenkomst, arbeidsrecht en ontslagrecht kunt u meer lezen op onze zusterwebsite vaststellingsovereenkomst-controleren.nl.

Diensten
Referenties

Neem contact op om met deze advocaat een afspraak te maken.


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail