Over ons

VDG advocatuur is het specialistische advocatenkantoor in Almelo, Twente, van advocaat mevr. mr. S. van de Griek. Zij is advocaat sinds 2002. Zij staat zowel bedrijven als particulieren bij op een select aantal rechtsgebieden.

Zij staat al sinds 2002 bedrijven bij met zakelijke contracten en zakelijk advies. Zij heeft hiermee dus ruime ervaring.

Advocaat Saskia van de Griek

Zij heeft verder aanzienlijke ervaring in bestuursrecht procedures, zoals een bezwaarschrift, beroep bij de rechtbank en hoger beroep. Zij heeft veel ervaring in het werken met instanties.

Naast de specialisatie in het socialezekerheidsrecht (uitkeringen), specialiseert zij zich in het arbeidsrecht. Zij staat werkgevers en werknemers bij. Zij heeft veel ervaring met contracten en het voeren van onderhandeling. Voor het controleren van een vaststellingsovereenkomst bent u dus bij haar aan het goede adres. Natuurlijk kan zij u ook bijstaan in een rechtszaak op gebied van arbeidsrecht indien nodig.

Ook specialiseert zij zich in het jeugdrecht, op het gebied van ondertoezichtstelling (OTS) en uithuisplaatsing (UHP). Zij kan u bijstaan in verweer bij de rechtbank tegen een dreigende OTS of uithuisplaatsing. Ook bijstand in hoger beroep is mogelijk.

Mevr. mr. S. van de Griek is lid van de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht. En is bij de Raad voor Rechtsbijstand geregistreerd voor de specialisaties sociale zekerheidsrecht, jeugdrecht en arbeidsrecht. Verder is zij geregistreerd als advocaat bij de Orde van Advocaten Overijssel. Natuurlijk is zij ook als advocaat geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Diensten
Referenties

Neem contact op om met deze advocaat een afspraak te maken.


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail