Arbeidsrecht

VDG advocatuur is een advocatenkantoor in Almelo, Twente dat u bijstaat op het gebied van arbeidsrecht, bijvoorbeeld bij het nakijken van een vaststellingsovereenkomst (VSO) of het voeren van een rechtszaak (bijvoorbeeld over ontbinding of een loonvordering).

Bent u werkgever en hebt u behoefte aan arbeidsrechtelijke contracten? Zoals arbeidsovereenkomst, detacheringsovereenkomst, overeenkomst van opdracht, vaststellingsovereenkomst. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook kunnen wij indien nodig een rechtszaak op gebied van arbeidsrecht voor u voeren. Bespreek vrijblijvend met ons de mogelijkheden.

Bent u werknemer en wilt uw werkgever uw arbeidsovereenkomst beëindigen? Ontslag met wederzijds goedvinden? Heeft u een vaststellingsovereenkomst (VSO of beëindigingsovereenkomst) van uw werkgever ontvangen? Teken deze niet zomaar. Laat deze eerst door een specialist controleren.

Meestal vergoedt de werkgever uw juridische kosten.

Verschillende onderwerpen in de VSO moeten goed geregeld zijn. U kunt denken aan bepalingen om uw recht op een WW-uitkering te behouden, concurrentiebeding of relatiebeding, fictieve opzegtermijn, eindafrekening, ontslagvergoeding (transitievergoeding of hogere vergoeding), etc.

Als de vaststellingsovereenkomst niet goed in elkaar zit, dan loopt u het risico om een WW-uitkering mis te lopen en/of om geen of een te lage ontslagvergoeding te krijgen. U kunt het beste een specialist inschakelen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen en controleren van contracten. Ook zijn wij zeer ervaren in onderhandelingen in arbeidszaken. U bent bij ons aan het juiste adres.

Natuurlijk kunnen we na het controleren van de VSO u ook bijstaan in de onderhandeling met uw werkgever. En indien nodig u bijstaan in een rechtszaak op gebied van arbeidsrecht. Wij staan zowel werknemers als werkgevers bij in onderhandeling en rechtszaak op gebied van arbeidsrecht.

Neem contact op met ons als u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen, of als u bijstand nodig heeft in onderhandeling of rechtszaak op gebied van arbeidsrecht.

Over ons
Referenties

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail