Arbeidsrecht (vaststellingsovereenkomst)

VDG advocatuur is een advocatenkantoor in Almelo, Twente dat u bijstaat op het gebied van arbeidsrecht, specifiek met het opstellen of controleren van een vaststellingsovereenkomst (VSO) of het voeren van onderhandeling met uw werkgever over ontslag (ontbinding of beeindiging met wederzijds goedvinden).

Wil uw werkgever uw arbeidsovereenkomst beëindigen? Ontslag met wederzijds goedvinden? Heeft u een vaststellingsovereenkomst (VSO of beëindigingsovereenkomst) van uw werkgever ontvangen? Teken deze niet zomaar. Laat deze eerst door een specialist controleren.

Meestal vergoedt de werkgever uw juridische kosten.

Verschillende onderwerpen in de VSO moeten goed geregeld zijn. U kunt denken aan bepalingen om uw recht op een WW-uitkering te behouden, concurrentiebeding of relatiebeding, fictieve opzegtermijn, vrijstelling van werk, eindafrekening, ontslagvergoeding (transitievergoeding of hogere vergoeding), etc.

Als de vaststellingsovereenkomst niet goed in elkaar zit, dan loopt u het risico om een WW-uitkering mis te lopen en/of om geen of een te lage ontslagvergoeding te krijgen. U kunt het beste een specialist inschakelen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen en controleren van contracten. Ook zijn wij zeer ervaren in onderhandelingen in arbeidszaken. U bent bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op met ons als u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen.

Over ons
Referenties

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail