Arbeidsrecht advocaat in Hengelo

Arbeidsrecht

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Hengelo?
Arbeidsrecht advocaat mr. S. van de Griek van het advocatenkantoor VDG advocatuur staat werkgevers en werknemers bij in een ontslagprocedure en arbeidsconflict. In het geval van een ontslagprocedure kan het gaan om ontslagprocedure bij het UWV of een ontbinding procedure bij de rechtszaak.

Natuurlijk kan deze arbeidsrecht advocaat ook een arbeidsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst voor opstellen of beoordelen voor u.

De arbeidsrecht advocaat heeft meer dan 15 jaar ervaring in de advocatuur. De bijzonder expertise ligt bij het voeren van strategische onderhandelingen om tot een optimaal resultaat en/of vaststellingsovereenkomst te komen.

Het is belangrijk om op tijd advies te vragen van een arbeidsrecht advocaat als ontslag gewenst is of als ontslag dreigt. Dit gezien de complexe en veranderende regels en de grote financiële gevolgen.

Vanwege de uitgebreide kennis op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht is deze arbeidsrecht advocaat de juiste keuze voor u in geval van een arbeidsconflict.

Wilt u een gratis juridisch advies over uw situatie en mogelijkheden? Of wilt u eerst kennismaken? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak via het formulier of 085-3033571. Dat verplicht u tot niets, maar levert u wel veel op.

Over ons
Referenties
Contact


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail