Arbeidsrecht advocaat in Enschede

Arbeidsrecht

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Enschede?
Arbeidsrecht advocaat mr. S. van de Griek van het advocatenkantoor VDG advocatuur begeleidt werkgevers en werknemers bij ontslagprocedures en arbeidsconflicten. Bij ontslagprocedures kan het gaan om ontslagprocedures bij rechtbank of bij het UWV.

Natuurlijk kan de arbeidsrecht advocaat ook een vaststellingsovereenkomst of arbeidsovereenkomst opstellen of beoordelen voor u. Alles conform de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en ontslagrecht.

De arbeidsrecht advocaat heeft meer dan 15 jaar ervaring in de advocatuur. De bijzondere expertise van de advocaat ligt bij het voeren van strategische onderhandelingen om tot een optimaal resultaat en/of vaststellingsovereenkomst te komen.

Het is belangrijk om tijdig advies in te winnen van een arbeidsrecht advocaat als ontslag gewenst is of als ontslag dreigt. Aangezien de regels van arbeidsrecht en ontslagrecht complex zijn en grote financiële gevolgen hebben.

Vanwege de uitgebreide kennis op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht is deze arbeidsrecht advocaat de juiste keuze voor u in geval van een arbeidsconflict.

Wilt u een gratis juridisch advies over uw situatie en mogelijkheden? Of wilt u eerst kennismaken? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak via het formulier of 085-3033571. Dat verplicht u tot niets, maar levert u wel veel op.

Over ons
Referenties
Contact


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail