Arbeidsrecht advocaat in Deventer

Arbeidsrecht

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Deventer?
De arbeidsrecht advocaat van het advocatenkantoor VDG advocatuur staat zowel werkgevers als werknemers bij in een arbeidsconflict als een ontslagprocedure. Bij een ontslagprocedure kan het gaan om een rechtszaak terzake ontbinding van een arbeidsovereenkomst of bijvoorbeeld een loonvordering. Het kan ook gaan om een ontslag procedure bij het UWV.

Onze arbeidsrecht advocaat kan natuurlijk ook een arbeidsovereenkomst of een vaststellingsovereenkomst opstellen of beoordelen.

De arbeidsrecht advocaat Saskia van de Griek heeft meer dan 15 jaar ervaring als advocaat. In het bijzonder op het gebied van van strategische onderhandelingen om tot een optimale schikking en vaststellingsovereenkomst te komen.

Het is belangrijk om tijdig advies in te winnen bij de arbeidsrecht advocaat als ontslag gewenst is of als ontslag dreigt. Dit gezien de complexe en veranderende regels en de grote financiële gevolgen.

Vanwege de uitgebreide kennis op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht is deze arbeidsrecht advocaat de juiste keuze voor u in geval van een arbeidsconflict.

Wilt u een gratis juridisch advies over uw situatie en mogelijkheden? Of wilt u eerst kennismaken? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak via het formulier of 085-3033571. Dat verplicht u tot niets, maar levert u wel veel op.

Over ons
Referenties
Contact


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail