Arbeidsrecht advocaat in Almelo

Arbeidsrecht

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Almelo?
Arbeidsrecht advocaat Saskia van de Griek van VDG advocatuur staat zowel werkgevers als werknemers bij in een arbeidsconflict en een ontslagprocedure. Bij ontslagprocedures kan het gaan om een rechtszaak bij de rechtbank of een juridische procedure bij het UWV. Deze arbeidsrecht advocaat kan natuurlijk ook een arbeidsovereenkomst of een vaststellingsovereenkomst voor u opstellen of nakijken.

De arbeidsrecht advocaat heeft meer dan 15 jaar ervaring als advocaat. In het bijzonder in het voeren van strategische onderhandelingen die leiden tot een optimale schikking en overeenkomst.

Het is belangrijk om op tijd advies te vragen van een arbeidsrecht advocaat als ontslag gewenst is of als ontslag dreigt. Dit gezien de complexe en veranderende regels en de grote financiële gevolgen.

Vanwege de uitgebreide kennis op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht is deze arbeidsrecht advocaat de juiste keuze voor u in geval van een arbeidsconflict.

Wilt u een gratis juridisch advies over uw situatie en mogelijkheden? Of wilt u eerst kennismaken? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak via het formulier of 0546-890110. Dat verplicht u tot niets, maar levert u wel veel op.

Over ons
Referenties
Contact


Deel dit via:
Facebooktwitterlinkedinmail